lauantai 1. toukokuuta 2010

Hakua ja agia

Viikko ilman nettiä... mutta on me kuitenkin treeneissä käyty.

Kahdesti hakuilua

Aika: lauantai 24.4.2010 klo 14.30-17.00, viis koiraa, Tunski ensimmäinen
Sää: 3 astetta, pilvipouta, kohtalainen tuuli
Paikka: "Lentokentäntie"
Metsä: mäntymetsä, osa taimikolla, hiukan kumpuileva.
Tehtävä: Tunskille neljä maalimiestä, n. 30 metrissä.

Otettiin maalimiehet yksitellen, kaksi ekaa haamuna. Ensimmäinen makupaloilla, Tunski meni hienosti maalimiehen luo, mutta jälleen palasi takaisin ja uutta hakemaan omia aikojaan... lelulla takaisin keskilinjalle ja maalimiehille lelut. Lelut toimi.

Aika: lauantai 1.5.2010 klo 15.00-16.30, neljä koiraa, Tunski ensimmäinen
Sää: 10 astetta, satoi, tyyni
Paikka: "Koiratalo"
Metsä: mäntymetsä, hiukan kumpuileva.
Tehtävä: Tunskille neljä maalimiestä, n. 30 metrissä.

Eka mies haamuna, loput valmiina. Hienosti meni maalimiesten luo ja roikkui keskilinjalle saakka lelussa. Viimeisellä ukolla eka lähetyksestä meni harakoille, palasi kuitenkin kutsusta pienen empimisen jälkeen. Uudelleen lähetyksessä vähän kaartoi, mutta nenä toimi ja ukko löytyi. Vähän oli jo puhti leikistä pois, mutta yritys oli kova. Ehkäpä tämä taas tästä aukeisi.

Agilityn alkeet, osa 3

Tupostelussa mutka putkea, rengasta, suoralta putkelta keppeille, A:ta, puomia ja ratapätkiä sekä uutena keinua. Harjoiteltiin myös lähtöön jättöä, ilman estettä toimi, mutta esteellä kokeilu meni ensin pikkupojan kukkoiluksi ja pihalle jäähyilyyn, toinen kerta ok. Yksittäiset esteet meni hyvin, mutta ratapätkillä kuumui eikä tullut ohjaavaan käteen... ja silti se oli kiinni... voi rähmä, mitä mokia sen kans on tullut tehtyä.  Siis etupalkka, etupalkka, etupalkka... eikä koskea... Aikaa kaks viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Edin kanssa ensi viikolla ensimmäistä kertaa agiliitoon. Oisko hyviä vinkkejä... muuta kuin etupalkka? :)

    VastaaPoista
  2. Eihän meillä vinkkejä ole, kun itellä on nyt kaikki levällä. Ehkäpä aluksi kannattaa pitää poika matalassa viretilassa ja opella rauhassa esteet... vauhtia kun ei tarvi varmaan Edillekään hakea. :D
    Tervetuloa harrastuksen pariin!

    VastaaPoista