tiistai 4. toukokuuta 2010

Täyteen 11 kk ja agilityn alkeet - tuikku tunnelissa

Tänään Tunskille tuli täyteen 11 kk. Kylläpä se aika menee... kohtahan sitä pääsis lonkkakuviin.

Juhlat vietettiin Tupoksella agilityn alkeiden toiseksi viimeisellä tunnilla. Tunti alkoi siitä mihin viimeksi pikkumies jäi... se kiuhu ettei pysynyt nahoissa...

Aloitettiin keinulta. Remmissä meni hienosti ja ilman remmiäkin meni pelkän keinun ok. Mutta pätkä aita-mutkaputki-keinu oli jo ihan liikaa... Siitä alkoi Tunskin kova koulu, sille tehtiin paineistusta kuin hevoselle... mikä se nyt lie paimennusterminä ollut... noh ainakin se tehosi ja korvat palas. Se tulikin kotiläksyksi.

Seuraavassa pätkässä viretila pysyi matalalla vaikkei se hyvin mennyt, jep. Kepit löytyi avokulmasta ok. Rengas piti ottaa yksittäisenä "läpivetäen". Aita hypättiin takaakiertona ja valssilla a:lle... tai se oli tarkotus. Tunski kierti koko aidan ja oli putkessa.

C-pätkässä ajautui neljännen ohi, mutta se saatiin korjattua, a:lla nostin tyhmyyksissä tunskin viretilan ja hiukan meinasi siinä kiehahtaa ja hukata a:n.

D-pätkä oli ihan vau! Se oli parasta tähän mennessä. Aidalla takaaleikkaus meni ihan nappiin ja Tunski haki loistavasti putken. Eikä vauhtia pätkältä puuttunut. Puomilla alastulo varmistettiin kipolla ja sekin meni loistavasti. Tämä oli toivonkipinä pätkä. :)

Viimesellä pätkällä piti tehdä putkelta persjättö aidalla... joo... hyvinhän sinne kerkesi... lopulta sekin saatiin kunnialla tehtyä kun sai Tunski irtoamaan paremmin putkeen ja omat jalat juokseen.

Kommentit: aita korkeus oli 45cm. Viretilan hienosäätö on taidetta. Ja pitäs muistaa olla hiljaa...

Karkea piirros...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti