tiistai 11. toukokuuta 2010

agilitin alkeet - loppukoe

Agilityn alkeissa oli viimeinen tunti ja edessä 19 esteen rata. Hiukan haastetta kurssin lopuksi. ;)

Tunti aloitettiin puomilla ja A:lla, Tunskilla etupalkka toimii (nyt lelu). A:llakin katse alkaa pysyä eteen.

Yhdellä aidalla otettiin takaaleikkausta. Ihan kivasti hyppäs ilman leluakin.

Sen jälkeen muisteltiin pituushyppyä ja muuria sekä pussia ja uutena pöytää. Pituuden hyppäs hyvi, mutta edelleen kääntyy kohti. Ensimmäinen yritys maksimuurista oli palikoiden uudelleen järjestys,toisella kertaa hyppäsi. Pussista meinaa kääntyä jaloille. Pöytä ok.

Ja sitten radalle... noh, ei me sitä ihan kokonaan menty. Ensimmäinen pätkä 3-10, muurilla puolen vaihto takaaleikkauksella... tai se oli suunnitelma. Muurilla tuli kiepautus, kun ensin saatiin se hypättyä. Loppu suoralla ei irronnut lelulle... mentiin este kerralla. Parhaat kohdat oli 4-5 ja 8-9, ne meni jopa hyvin.

Toisen pätkänä 10-13 kahdella valssilla. Tunski malttoi odottaa paikalla ja pätkähän meni ihan suunnitellusti ja loistavasti... ohjaajakin malttoi ja pysyi hiljaa.

Viimeinen pätkä 13-19. Tunna pysyi paikalla, mutta joku ohjasi kakkosesteen ohi... alusta kolmosella melkein ohi, pussi hiukan hukassa, pussin jälkeen melkein kävi kiinni... mutta sitten sille tuli ajatus... pöydällä oli hyvin paikalla ja loppu esteet. Tunnahan ajattelee välillä. Huonoa ohjausta.

Loppu viisminuuttia saatiin touhuta itekseen. Otin lähtöä 13-14. Tunski pysyi hyvin paikalla vaikka teki harhautuksia, vau... ja se toimi tosi hienosti. Oli tosi hyvin kuulolla ja keskittyi tekemiseen. Olipa se tyytyväisen näköinen tunnin päätteeksi.

Ja "kotikentälle" kontakteja palkka eri paikassa vaikkapa aidan takana ja sitä suoraa etupalkalle. Agit jatkuu...

rata ihan karkeesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti