torstai 20. toukokuuta 2010

Jatko 1 - rengas?

Keskiviikkona alkoi Tupoksella Tunskin agilityn Jatko1 kurssi. Meitä olikin paikalla sekalainen seurakunta venäjänkääpiökoirasta tanskandoggiin. Osa oli vanhoja tuttuja, mutta yksi uusi tuttavuuskin joukkoon mahtui.

Aluksi lähtöönjättöä ja jotakin valssia (meni se nimi taas ohi) yhdellä aidalla. Tässähä ei ollut ongelmia, paitsi että mun pitää vaan muistaa se tasainen liike...

Aita-suoraputki, wau sehän meni kuin tykinsuusta lelunperään. Kerrankin lelun heitto onnistui, sekun ei oikein ole mun vahvuuksia (wili kun ei moisia harrasta).

Rengas, aivan kuin tunski ei ikinä olis rengasta nähnytkään. Takkusi koko tunnin, piti pannasta melkeinpä heittää läpi.

Ja sitten 8-esteen rata kahdella ohjaustavalla... aita-suoraputki käännös renkaalle - mutkaputkeen puomin alle - suoraan putkeen A:n alle - käännös aita-suoraputki-aita. Renkaalla me tupeksittiin kummallakin kertaa ja tarvittiin sen suorittamiseen auttavaa kättä. Viimeiselle aidalle ei irronnut. Mutta olin ihan positiivisesti yllättynyt, hyvin haki putket ja perjättökin pelitti, valssilla se kohta oli mulle vaikeampi. Ja vauhtiahan kaverilta ei puutu... ei kuulemma saa jäädä naureskelee ja kattoon perävaloja... pitäsköhän alkaa muisteleen kuinka sitä juostiinkaan ja lujaa.
 
Lopuksi a:ta ja puomia. Puomilla oli ylösmenon alla putki, joka meinasi aluksi tuottaa ongelmia. Tarkempi pysäytyksessä ja vapautuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti