sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Agilityn alkeet, tulvatunti

Tänään korvattiin tulvan alle jäänyt agilitytunti. Joku taisi jo tunnille mennessä käydä vähän ylikierroksilla, ja tunnin toinen koira ei helpottanut kyllä yhtään tilannetta...

Aluksi suoraaputkea kepeille, vieläkin kääntyi putkelta, mutta haki kepeille itsenäisesti. Paljon parempi kuin viimeksi.

Sitten alkoi Tunskin esitys... mentiin kolme ratapätkää (wiltsun blogi, B17-B3-B4-B2-13 ja 13-B16-B14-putki-B2-B4 sekä B4-B5-B14-B7toiselta puolen-B8-B9-B20). Ekapätkällä päästiin jopa toka putkeen, siitä olis pitänyt valssilla kääntää aidalle... joku myöhässä ja kokeili perjättöä... tuskilta ekat kiehut... Tokapätkällä päästiin kaks estettä sitten kiehatti, rauhottaminen, putkesta ohi mutta meni sinne kuiten, seuraavalla aidalla olis pitänyt tehdä takaaleikkaus... noh se oli paremminkin pannukakkupiruetti. Kolmannella pätkällä putket meni hyvin, aitaa kyseli, mutta meni ja seuraavakin ok, mutta valssissa karkasi selän taakse ja renkaalla se sekosi, se vain tuijotti ja komenti mua eikä nähnyt rengasta vaikka rautalangasta sitä yritettiin vääntään. Lopulta rauhottu sen verran että rengaskin löyty. Pätkillä kuumeni aivan liikaa ja näytti vielä keskariakin.

Tunnin lopuksi mentiin keinua ja A-aita-kippo sekä puomi-aita-kippo. Keinu meni hyvin, varma asento, keinu laskettiin vielä alas. A:lla oli aluksi kiinni, mutta parani. Puomilla makupalat vaihdettiin leluun ja se toimikin paljon paremmin, katse pysyi eteen. Remmillä vielä varmistus kontaktille.

Kommentit: Voi, voi Tunski... tekis mieli puistella se kunnolla... kyllä tympäseen kun tietää että se osaa... olihan siellä jälleen niitä kuuluisia hyviä pätkiä....

Millähän tuon viretilan sais pidettyä matalalla... rähmä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti