keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Agialkeet toistamiseen, toinen kerta

Edellisestä agikurssitunnista olikin vierähtänyt pariviikkoa ja tuntui että kaikki on unohtunut... Kuin pellossa oltiin eletty tämä väliaika.

Noh, harkkoihin kerittiin. Aluksi yksittäistä aitaa heitetylle lelulle, ei ongelmia. Rima oli 40cm.

Paikallaoloa, myös aidan takana. Hyvin jäi, mutta kun kävi palkkaamassa niin meinasi lähtä hiippaileen. Odotti kuitenkin nätisti lupaa hypätä.

Suoraa putkea lelulle. Ohjattuna puolesta välistä, putken lähtöpään sivusta, koiran takaa ja pätkä aita-putki. Hienosti irtosi, muutaman kerran kääntyi vielä vilkaisemaan ennen lelua, jatkoi kuitenkin lelulle.

Rengas kipolle. Rengas alhaalla ja "edestä" ohjattuna meni hyvin, rengas nostettuna "takaa" ohjauksessa oli rengas aluksi hukassa ja lähdössä kääntyi "kysymään".

A:ta ja puomia etupalkalle. A:n harjalla vilkasee, mutta kontaktilla katse pysyy eteen. Pientä apua hihnasta kontaktille pysäytyksessä.

Kepit verkolla ja etupalkalla, ei ongelmia, katse pysyi eteen.

Pätkä kaarella aita-aita-aita suoraan putkeen ja käännös takaisin päin aidalle. Ohitti toka ja kolmannen aidan, olis pitänyt viedä paljon tarkemmin esteelle. Hiljaa hyvä tulee, siis rauhassa ja puhumatta mitään.

Edelleen se on iholla ja eteen irtoaminen on vaikeaa. Onneksi ryhmässä on vähän koiria, Tunski pysyy huomattavasti rauhallisempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti