keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

10 kk ja agilityn alkeet jälleen

Täys kymppi tuli täyteen ja päästiin "aikuisten" agilityn alkeisiin. Siis miksikä taas alkeisiin, noh me haetaan tältä kurssilta hallittua tekemistä ja malttia.

Eka tunnilla meitä olikin vain kolme paikalla ja mentiin vauhdilla eteenpäin. Aluksi aitaa, suorituksien välillä nostettiin korkeutta 30-45, hyvin hyppäsi kaikista korkeuksista lelulle. Rengas samalla tavalla aloitettiin matalasta ja nostettiin suorituksien välillä, ei ongelmia, kerran taisi etutassut ottaa renkaaseen. Pituus tuotti hankaluuksia, tunski oli siinä liiaksi kiinni ja kääntyi mistä sattui, lelu piti näyttää todella selvästi, niin johan loikkas. Kepit mentiin verkolla makupalakipolle, tarkotuksella pidettiin pikkupiskin viretila matalalla, mallisuorituksia. A:ta ja puomia otettiin myös pari kertaa, meni tosi reippaasti, näytti hyvin olevan muistissa vaikkei niitä montaa kertaa aikaisemmin ole menty kokonaan. Suoraputki kutsuttuna maassa olevalle lelulle, putken viereltä ohjattuna lelulle ja ohjausharkkana aita-suoraputki ja käännös aidalle. Wau, olipas tosi onnistunut tunti, Tunski oli hienosti kuulolla koko ajan, eikä kiehahtanut kertaakaan.

Huomiot: Palkkaus vain ja ainostaan etupalkalkalla, katse eteen. Hiljanen ohjaus, kääntyy heti äänestä. Viretilan pitäminen edelleen matalalla, vauhti kyllä löytyy myöhemmin. Ei tullut porttikieltoa. Ja kohti... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti