perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kyllä irtoo kauko-ohjaukseen

Eilen taisi olla ihan eri koira Tupoksella kuin viimeksi, nyt ei palanu päreet kummallakaan.

Hallilta löytyi tuota muistuttava rata...
Onneksi sitä ei ny ihan kerralla heti vedetty.

Eka pätkä 1-6. Olin eka yrityksessä tosi paljon myöhässä ja tunski ei osunu renkaalle, joo kyllä tonne renkaan jälkeen kerkiää perjätön heittää =D. Toisessa pienellä riskillä 4-putkeen ja se kannatti.

pätkä 6-11. Hätäilin 8-hypyn kierrossa ja rima alas, homma seis. Siis rauha. Seuraavassa yrityksessä takaleikkaus kymppi esteellä myöhässä ja Tunski painui putken väärään päähä. Uusinnassa ajoitus oli parempi ja rimat pysyi ylhäällä.

Pätkä 11-13. Tunski pysähtyi hienosti kohtaktille, mutta persjättössä se varasti. Palautus kontaktille, 13-putki löytyi vaikka vähän olikin epävarmuutta putken suusta.

Pätkä 13-17. Alku meni hyvin, välistä veto onnistui putkeen, sitten minä hukkasin renkaan. Uudestaan ja ihan ok.

Pätkä 17-22. Edellisessä pätkässä minä jäin pituus hypyn puolelle joten otin aloituksen siltä puolen ja tarkoituksena kierrättää 18-esteellä puomin puolelta. Eka yrityksessä en sitten kertonu että 18-esteellä pitäs johonki kääntyä. Seuraavissa yrityksissä 18-esteen jälkeen Tunna oli A:lla tai putkelta renkaalle. Olisko ollu viides tai kuudes kerta kun lopulta onnistui kauko-ohjaukset, ei paljoa tarvinnut liikkua A:n ja pituus hypyn välissä, mahtavasti Tunna meni muurille ja kääntyi pituushypylle kaukaakin. Nyt tämä oli ylpee pikku bc:stä.

Pätkä 21-28. Pituushyppy meni päreeksi muutaman kerran ja Tunski olis mieluumin mennyt A:lle, kuin putkeen. Kun vauhtiin päästiin, vauhtisokeus iski puomin kontaktilla, pysähtyi ja varasti putkeen. 26-putkelta 27-hypylle ohjasin tosi huonosti ja Tunna hyppäs väärän esteen. Ja muistiin merkittäväksi, meidän pitää treenata A:lla takaaleikkausta.

Kaikesta sähläilystä huolimatta, olin tosi tyytyväinen Tunskiin, se teki mitä ohjaaja sillä teetti. Ja se irtosi ja kuunteli.

ps. pitäsköhän katella ilimoja... KAS meni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti