maanantai 4. huhtikuuta 2011

ALO:n korvausvuoro

Sunnuntaina käytiin korvaamassa ALOn poissaoloja. Tunti oli Fiksu pentu+koira, rally-jatko ja kilpatokolaisille. Luvassa oli vähän tokoa, vähän rallia ja jotakin mistä Tunski ei ollu koskaan kuullukkaan. =D

Aloitettiin tokolla. Istumisen puolen vaihdoilla, peruutuksilla ja käännöksillä. Tunski taisi olla kiinnostuneepi leikkimisestä pennun kanssa, mutta teki se töitäkin. Sitten otettiin paikalla makuuta, aluksi kävin hallin päädyssä ja palasin palkkaamaan. Sen jälkeen hallin päätyyn, kävely oven suuhun ja takaisin palkkaamaan. Lopuksi häivyin ulos muutamaksi sekunniksi, Tunna oli hienosti paikalla koko suorituksen ajan. Viimesenä toko liikkeenä otettiin luoksetulo, siinä vois jo palkkausta myöhästää.

Rally-tokossa Tunnan seuraaminen oli ihan nakitusta, ja istumasta seisomaan nousu tuotti hankaluuksia, Tunna olis mielummin mennyt suoraa makuulle, mitä sitä nyt seisomaan välillä.

Lopuksi otettiin agilityä. Tunskin kanssa kokeiltiin keppien uusia ohjureita, elikkä otettiin pujoa ihan ihme kulmista. Melkein saatoin mennä vastaanottamaan pujon loppuunki. Otettiin myös renkaalta putkeen irtoamista, meikäläisen käsi huito taivasta ja Tunski kääntyi kysymään, että ootko tosissasi.

Oli kiva tunti ja Tunnakin näytti tosi tyytyväiseltä kieriessä tunnin lopuksi hallin lattialla. Tästä tokosta Tunskikin tykkäs. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti