sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kokkolan agilitykisat - vitonen ja HYL

Paikka ja aika: Kokkola 16.4.2011
Järjestäjä: Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry
Kisat: maksi1, A ja B
Tuomari: Anders Virtanen

Olin ilmoittanut Tunskin heikkona hetkenä Kokkolaan agilitykisaan, viime aikojen treeneissä kisoihin osallistuminen oli kaikkea muuta kuin rohkaisevaa. Kisa-aamukin käynnistyi hieman hankalasti ja kisapaikalla totesin ettei Tunskilla ole edes hihnaa. Onneksi Ulla-koiran hihna jouti meille vähäksi aikaan lainaan. Kisattiin laina pipossa ja hihnassa.

Tunski kävi kuumana vuoroa odotellessa, ei olis millään malttanut odotella vuoroa. Hienosti se kuitenkin keskittyi itse tekemiseen, se yllätti minut positiivisesti. Ja oikeastaan itselläkin maltti pysyi aika hyvin. Ei paha päivä ollenkaa. Ja ne rimatkin pysyi molemmilla radoilla.

A-kisa: Muutama moka itellä ja Tunski kerkesi pyörimällä. Tunnalla jäi kepeillä viimenen väli tekemättä, joka paikattiin. Kontaktit olis pitänyt ottaa huolellisemmin, ennakoi lähdön. Tulos: 5 (-12,12), sija 6.
http://rautiotj.kuvat.fi/kuvat/Koiria/Agilitykuvia/Kokkola/Videot/MVI_3191.AVI

B-kisa: Itellä iso moka alussa ja Tunna väärälle esteelle. Putki koitui monen koiran kohtaloksi radalla. Kontakteilla turha kiire, varasti. Tulos: HYL
http://rautiotj.kuvat.fi/kuvat/Koiria/Agilitykuvia/Kokkola/Videot/MVI_3193.AVI

Kiitos kuvaajille ja kisakumppaneille kivasta päivästä. :)

ps. Tunskistakin on joku valokuva Timon ottamissa kuvissa http://rautiotj.kuvat.fi/kuvat/Koiria/Agilitykuvia/Kokkola/ . Ohjaajalla on kyllä ihme ilmeet. =D

3 kommenttia:

 1. Vau, hienostihan teillä meni ja Tunski on kyllä yhtä komea poika kuin isänsä. :)

  VastaaPoista
 2. Upeeta, rimat pysyi ylhäällä ja vauhtia oli! Tuosta on hyvä jatkaa.
  Tsemppiä treeneihin!
  t. Jonna&Edi

  ps. Mitä Tunski painaa? Näytti videolla jotenkin niin isolta eli komealta ;)

  VastaaPoista
 3. Agility on tarkkaa hommaa, välillä ollaan vinksallaan mihin suuntaan sattuu, välillä kieli keskellä suuta :D Hienoja ratoja teillä oli!

  VastaaPoista