perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tunski tahtoo agilityarpajaisia

Eilen oli Tupostelussa agilityn vuoro. Tunski oli sitä mieltä, kun kerran hän pääsi liitämään, niin ensin on tunskin vuoro ja sitte on tunskin vuoro js sittekin on tunskin vuoro. Pikkupoika oli ihan täpinöissään.

Ensin "lämmiteltiin". Eka pisteessä oli putkesta umpikulmasta kepeille ja aita. Sekä putki-aita ja avokulmasta kepeille. Tunskille kulmat oli aika vaikeita, mutta eteenpäin on menty.

Toisessa lämppärissä oli aidan ohi vientejä ja poispäin käännöllä takaa hyppyjä. Haastava kuvio meille, ensin olin myöhässä ja sitten oli kaikkea muuta. Eka saatiin tehtyä, toinen oli tosi lujassa, muutama lähes onnistuminen siihenkin saatiin, kun otettiin vain jälkimmäinen aita.

Seuraavissa pätkissä arvottiin esteitä. Eka arvonnasta selvittiin eka yrityksellä. Toisessa arpajaisessa löytyi putki, kun A:lle oli tarkoitus. Kolmannessakin löytyi putki, tällä kertaa oli tarkoitus mennä hypylle. Ja kolmannen lopussa löytyi aita, kun putkeen oli tarkoitus. Arvonnasta huolimatta olin tyytyväinen, pätkissä kun oli meille niin "helppoja" poispäin kääntöjä, takaakiertoja, perjättöjä...

Viimesessä tehtävässä haettiin A:ta ja keppien umpikulmaa. Mutta kontaktit olivat hyvät. A:n kontaktille oli ilo lopettaa tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti