keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

ALO, tunti 6 - Loppukokeessa yks kymppi

Meillä jäi edellistunti väliin, kun työ haittasi harrastuksia. Saatiinkohan me papereita ulos, kun 1/3 osa tunneista jäi kurssilla käymättä...

Viimesellä tunnilla katsottiin, että miten liikkeet sujuivat.

Luoksepäästävyys - Tunna ei malttanu eka yrityksellä pysyä paikalla, innolla olis menny vastaan. Toisella yrityksellä pienellä nakki avulla meni paremmin.

Seuraaminen remmissä - meni lähinnä pomppimiseksi ja mää olin hukassa sen remmin kans.

Seuraaminen vapaana - käskytyksien ajoitus pielessä. Kaikki koirat saivat häkki komennuksen ja me kaksjalkaset päästiin leikkimään koiraa, ei oo kyllä helppoa koirana seurata nopeuden vaihdoksia, käännöksiä, pysähtymisiä...

Liikkeestä maahan - Tunna meni maahan vasta toisesta käskystä. Perusasento tuli hiukan vinoksi. Muuten ok suoritus. Saatiin ohjeet kuinka vinoon perusasentoon voi vaikuttaa.

Liikkeestä seisominen - Käytin pysäyttävää kättä (ja nakkia). Jäi seisomaan hyvin, kun käveli pois päin, Tunna oli kattonu Minnaa ja alkanu epäröimään, ottanu askeleen. Pysyi kuitenkin lopun ajan paikalla ja saatiin liike suoritettu loppuun, perusasennossa paikka oli hyvä.

Luoksetulo - "olekko valmis", ja Tunna samantie pystyyn, en oo... uusi yritys. Ja täys kympin suoritus. Tunski tuli hyvällä vauhdilla suoraa sivulle. Noh, oli mulla vielä palkka kädessä. Saas nähdä toimiiko toinen käsky eteen tulossa, sitä ei oo testattu ku omassa tuvassa satunnaisesti.

Paikalla makuu - Tunna tarvi käsi avun maahan menoon. Ulkoa kuuluvat liikkeet kiinnosti ja minuutin kohdalla nousi. Kävin palauttamassa ja toisen minuutin aikana kävin muutaman kerran palkkaamassa.

Hyppyä ei keritty ottaa ja sehän meillä on vielä ihan atomeina.

Paljon pitäs vielä tehdä, jos joskus kokeeseen aikos. Kaikki liikkeet menee vielä nakkiavuilla, se ruottalainen juttu saattas olla mielenkiintonen... mmm. Jospa meille järkättäisiin jatkokurssi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti