perjantai 19. marraskuuta 2010

Torstain Tupostelua - makeaa baanatusta

Tunnin aluksi saatiin maistaa miltä edellisen ryhmän hyppyvalio suklaat maistuvat ja hyvältä maistuivat.

Treenin teemana oli baanatusta ja irtoamista. Ja sitten baanalle, suoraa aita-aita-rengas-mutkapuki, josta vedättämällä takaisin päin aita-aita-aita. Sitten alettiin vähän säätämään, harjoiteltiin yhdellä hypyllä "jonka nimeä en muita", sylkkäriä... Jonka jälkeen ne lisättiin baanatuspätkään. Tunski ei irronnut tarpeeksi ajoissa putkeen, mun oli juostava lujaa ja taakse ei passannut vilkuilla yhtään, oli luotettava ett kyllä tunski sieltä tulee, tulihan se vauhdilla ja minä olin auttamattoman hidas... Ei ehkä vielä kokeiltas moista ohjausta kisoissa. "Läksyksi" putkeen irtoamista.

Pujotteluakin harjoiteltiin, mutta lähestymiskulma oli tunskille vielä liian vaikea. Pujottelu on nyt meillä muutenkin atomeina, joten tyydyin ottamaan suoraa palkalle. Pakko kai etsiä tuikku takapellolle ja kaivaa kepit hangesta, kepit kun oli kesällä jo niin hyvällä mallilla.

Mutta kyllä meille tuli hyviä onnistumisiakin, kerta yrittämällä saatiin pakettiin sylkkäri ja takaakierto-valssi pätkät. Ja lopun baanatuspätkällä hieno kääntyminen aidalta takaisin siivekkeen vierestä ohi putki ansojen, vaikka olin ite todella kaukana jäljessä...  :)

Jep, hyvä suklaa - parempi treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti