maanantai 11. lokakuuta 2010

Valumisenestoa baanatuksella ja WAU

Torstain Tupostelua - "vai valuuko vauhdissa"

Tunski peri Wilin agilitytorstain valmennuspaikan. Eka viikolla teemalla "takaaleikkauksia ja sylkkäreitä" ja sitten onkin ollut "valuu, ei valu,..." ja "ja ei muuten valu". Ja viime viikolla kyseltiin jarrujen perää valuuko vauhdissa - ja valuuhan se.

Vaikka jarrut eivät olleet kohdalla, niin tyytyväinen olin Tunskin menoon. Irtosi hyvin esteille (välillä liiankin hyvin) ja kun jarru toimi, oli pienet kurvit. Kolmosen pätkäkin meni puhtaasti, vaikkakin ilman jarruja loihakkailla kaarilla ja vähältäpiti putkilla... niin hyvin kuitenkin ettei uusia saatu (tosin taisi aikakin loppua) =D

Jossula - WAU

Aluksi putki, pujo-putki ja aita-pujo-putki sekä pussi, aita-pussi ja A-aita-pussi loppupalkalla. Tunski palkais ittensä mieluummin esteellä, mutta kyllä majavakin kävi.

Sitten oli baanatusta muutamalla jarrukohdalla. Tunskille olis pujottelussa riittänyt kymmenen keppiä, kakstoista meinasi olla liikaa. Kartturi oli muutamassa kohti täysin pihalla, mutta hyvillä neuvoilla päästiin loppupätkälle ja se olikin varmaan meidän parasta menoa ikinä... WAU. Leijuu vieläkin ilmassa. Upee tunne, tahtoo tätä lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti