keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Edistytään vaihteeksi

mitäs sitä kuninkuuskisojen jälkeen... mihin tämä aika oikein hujahtaa...

Kontaktisulkeiset 3/6 ja 4/6

Kyllä me edistytään. Vaatiin vielä selvän jaksotuksen mun liikumiseen - pysähdys ja siirtyminen. Aikaahan meillä on tehdä kunnon pysähdykset ja kokeilla kontaktilla pysymistä alkuun kisoissakin.
Ei tarvitse olla enää esteen vieressä, kauempaa Tunski on jopa keskittyneempi ite suorituksessa.

Lähtö toimiin paljon paremmin.

Tupostelu - pujoa ja jarrua edelleen

Sisällä kontakti/putki harkkaa itekseen, puomi veti putkesta ohi.

Ulkona etsittiin edelleen jarruja. Vaikka jarrut kateissa, meille kotiläksyksi takaaleikkausta ja poispäin kääntöä, ne on meille tosi vaikeeta. Pujolla ei vielä kestä kovaa vedätystä ja sivuetäisyyttä, mutta kelpo suorituksia kuitenkin.

Kuulemma ny on menty huima harppaus Tunskin kans eteenpäin. :)

Jossulassa MM-ratoja sovelluttuna

Ollaanhan me tosiaan kesän aikana edistytty... mutt ihan MM-kisojen ratoja...

Ratana oli maxien joukkuehyppärin alku ja loppu, jota oli yhistetty putkella, pujolla ja A:lla. Saatiin aikaseksi kaaosta kun rimat ja siivekkeet lenteli, varsinki pituus ja seuraava putki meinasi tuottaa vaikeuksia. Ja suosiolla haettiin pujottelun alku silmukan kautta, kun tuo poispäin kääntö ja avokulma oli tosi hirveet vielä meidän taidoille. Ei ihan olla vielä MM iskussa, mutta oli siinä välillä jo itua.

Oma toimisena oli medijoukkueiden hyppärialku, joka piti ottaa useammalla ohjaustavalla. Eka ohjaustavalla ensimmäinen este tuotti vähän vaikeuksia, muuten meni ihan ok. Toisella tavalla, jonka olin ajatellut meille vaikeammaksi, meni lähes nappiin, ja kun toisella kerralla putkeen lähetyksessä käytti vastasta, niin se oli siinä. :)

Käpiksen kesän päätös

Käpiksessä mentiin hyppäri, parin kohan hiomisen ja ajoituksen löytymisen jälkeen, Wau! Ja rimatkin pysyi ylhäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti