perjantai 29. lokakuuta 2010

"Lämmittelyä"

Harrastamisessa on ollut parin viikon tauko, eilen palattiin jälleen Tuposteleen. Mun aikataulu menasi pettää ja myöhästyin pari, kolme, viisminuuttia...

Ja kun taukoa oli ollut, niin tietenkin aloitus vaatii kunnon lämmittelyn, sai juosta koira ja ohjaaja. Tarkoituksena oli vedättää... juu, hienosti vedätti... tunski nimittäin. Se meni turbolasissa ja mää vikisi perässä, meno oli täyttä kaahotusta. Ja kun kaikilla oli lämmittely mennyt "loistavasti", niin otettiin uusinta kierros. Tunski ei vielä siedä vetätystä, kiire perään ja rimat kolisee, mutta parempaan suuntaa. Pienen lämmittelyn jälkeen vesi juoksi ihon pinnalla ja pakkasi keuhkoja puuskuttaan. Ja ei ku lisää lämmitystä halliin. ;)

Tekniikka harjotusta tehtiin kahdessa pisteessä. Ekassa oli puomi-aita-putki ja aita hypättiin kahteen kertaan. Pätkä mentiin kahdella ohjaustavalla. Miten ne millit onki niin vaikeita saada kohille???

Toinenkin pätkä mentiin kahdella ohjaustavalla. Kepit-putki- pakkovalssi aidalta putkeen - aidan takaakierto persjättö aidalle ja toinen persjättö aidalle ja kepit... me juututtiin tuohon takaakiertoon. Tunski ei millään irronnut ja kun irtosi, kierti sitten melkein puoli hallia. Toisella kerralla persjättöihin vaihdettiin valssit, se meni huomattavasti paremmin.

Tunskikin oli jo tämän jälkeen aika juokseen näkönen, kieli roikkui ja maahankaan ei tarvinnut enää houkutella jäämään.

Loppupätkässä puristettiin viimeiset mehut. Kepeiltä aidan takaakiertoa piti hakea.

Ja kuinkas ollakkaan kotiläksyksi aidan takaakierto. Ei auttanut selitykset, ett kyllä se kotona osaa... ku ei me osata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti