torstai 10. joulukuuta 2009

Pentuagia kolmosluokan pätkillä

Keppejä, putkia, puomia ja pätkiä. Takaaleikkauksia, valsseja, puolivalseja, saksalaista... pentuhan menee samoja harkkoja, kuin wili. :)

Keppejä yksittäin ja yhden aidan takaa. Pentu oli kasvanut ja verkkojen yli pääsi muutaman kerran livahtamaan, takaisin hihnaan ja löytyhän se kuja. Aidalta lähetyksessä meinasi kiertää keppien väärälle puolen.

Pentupuomilla alastuloa hihnassa, pysähdys ja eteen kipolle. Kääntyi katsomaan pysähtyessä, josko välipalkkaa, lopussa katse pysyi eteen.
Puomille odotellessa harjoiteltiin mutkaputkella takaaleikkausta, meidän parivaljakko oli kyllä ihan pihalla... Tunski ei mennyt putkeen ulkopuolelta ohjattaessa. Otettiin sitten vain putkea sisäpuolelta molempiin suuntiin, ilman leikkauksia.

Eka pätkä, jättö aidan taakse, toka aidalla ennakoiva käännös putkelle, pakkovalssilla aidan yli ja tiukalla kurvilla pari aitaa. Hienosti.
Toinen pätkä, jättö parin aidan taakse, kolmannella aidalla siivekkeen kierto ja putkeen, putkelta tiukasti aidalle, sen kierto ja loppusuora. Putken jälkeen äipällä oli kiirus ja aidan kiertossa Tunski meinasi kääntyä liian aikasin, muuten ei hassumpaa.

Lopuksia mentiin wilille tuttu kuvio viime torstailta. Mutkaputkeen, aidalle veto, saksalaisella (kipolle) kääntö  renkaalle. Wau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti