maanantai 7. toukokuuta 2012

OKK - vuoden ekat kisat, varastelua

Paikka ja aika: Oulu 5.5.2012
Järjestäjä: Oulun koirakerho ry
Kisat: maksi1 - A,B
Tuomarina: eeva-Liisa Pohjanen

Molemmat päivän radat olivat tosi kivoja, haastetta löytyi, mutta olivat kuitenkin jouhevasti mentäviä. Niin, no olisivat olleet... meidän radat kaatuivat jo oikeastaan lähtöpaikalla, Tunski veti semmoset ylikierrokset, ettei se nahoissa pysynyt. Molemmissa starteissa pikkupoika varasti ja sitten se ei tahtonut pysyä lapasessa ollenkaan. Kontaktit olivat karmeita, lähti jokaisessa varastaen mun liikkeestä. Pitäisköhän ottaa maskotiksi luuta seuraaviin kisoihin. ;)

A-kisassa selvittiin virheettä puoleen väliin, jossa ohjasin huonosti kepeillä ja Tunski tuli kesken pois, kepit alusta. Seuraavaksi lentokeinu... en vaan saanut sitä siinä kiinni. Ja  viimeinen rimakin alas. Tulos: 15 (-10,33)

B-kisassa vedettiin jo eka rima alas, rengas hajos ja kepeillä luiskahti kakkosväliin. Vältettiin loppupuolen putkiansa, mutta ohjaus jäi vähän kesken ja Tunna irtosi väärälle esteelle, keinulle. Mää sekosin siitä lopullisesti esteissä ja oltiin Tunskin kanssa samalla juoksulinjalla, ei muuta kuin kuperkeikat ja maaliin. Tulos: HYL

Lisäys:
Kisat kehän reunalta nähtynä. Kiitos Satu videoista. Ja hyvinhän niissä kaikki mokat näkyy. =D

A-Kisa: Kuski unessa ja ohjus räjähdysherkkänä...

 B-Kisa: Kuperkeikkaa hyllylle. Kuski pihalla, myöhässä, ei kattele niitä esteitäkään... ja ohjus sinkoilee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti