perjantai 10. joulukuuta 2010

Kilpaiässä

Tortain tupostelussa Tunski esitti "kilpakoiraa" ja harkoista lähti kotiin tyytyväinen kaksikko. Liekkö kisaikä tehnyt tehtävänsä. =D

Aluksi yhdellä aidalla ennakoivaa valssia ja pakkovalssia. Irtoamista oli kuulemma havaittavissa... jokunen sentti. Pakkovalssi onnistui kunhan jonkun kaksjalkasen sijottumiset oli kohdilla.

Keppipätkää tehtiin itsenäisesti, ensin ohjaus pujottelun viressä putkeen ja poispäin käännöllä aita. Ihan ok. Sitten pujottelun ohjaus puomin takaa ja putkesta takaakierrolla aidalle, Tunski oikasi vikavälin... mentiin sitten etu palkalla.

Ohjatussa A-aita takahyppynä-putki mentiin kahdella eri tavalla, ohjauskuviot sai suunnitella ite. Ekana menin etusiivekkeen kiertona olisko se ny joku valssin tapanen niisku, jep siihen riitti yks kerta, nätisti paketissa. Toisena menin sitten takasiivekkeen kierto vähän niinku vippaus peruutus valssilla, siinä olin sijottu liian lähelle etusiivekettä ja olin turhan hätänen... siiveke nurin, mutta ei paha, tämäkin sopi. Hiukka tilaa Tunskille ja itelle rauha, niin sekin oli siinä.

Lopuksi mentiin 14 esteen rata kilpailun omaisesti, jossa oli yhistettynä aikasemmat. Lähöstä pakkovalssilla, tunski valu vähän kauas ja seuraavan esteen meni ohi suoraa A:lle, korjaus. Alastulo kontaktilta lähti ennen vapautusta, palautus a:lle. Ohjattu pätkä ja takaakierto aidalle, josta edestä A:lle, upee kontakti. Vauhdilla seuraavat aidat ja ennen keppejä jarrasin... vika tikki... jouduttiin hakemaan ekaväliä. Pujottelu, putki ja poispäin kääntö viimeselle aidalle. Jep, oli siinä hyviä pätkiä ja rimat pysy ylhäällä. Hyvä treeni, parempi mieli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti