torstai 19. elokuuta 2010

Viikon agit

13.8 Jossulassa - kepittelyä
Mentiin lähinnä yksittäisiä esteitä. Tunna keskittyi A:han, Puomiin ja Keppeihin. Rengas otettiin näytösmielessä, että kyllä me kotona.
A:n alastulossa paikka oli hiukan hukassa, mutta puomilla pysähtyi hyvin kontaktille. Tunna taisi mennä nyt elämänsä ensimmäisen kerran pujottelussa täydet 12 keppiä, alussa kepit oli hiukan kujalla ja lopussa ihan suorana, ja Vau... toistoihin nähden se meni tosi hyvin, jopa putkelta avo ja umpi kulmaan.

16.8 Käpälämäki - baanausta
Kauhulla katsoin tulevaa harkka pätkää, suoralla aita-rengas-kepit-aita, josta aidan kautta käännös suoralle keinu-pussi ja käännös aidan kautta suoraan putkeen ja käännös aidan kautta takaisin alkusuoraa toisin päin. Ja niinhän minä olin auttamattomasti joka paikassa myöhässä, varsinkin pussi-aita-putki-aita kohtaa piti muutamaan kertaan etsiä. Loppusuoralla Tunski oli loistava ja ne 12 keppiäkin se teki hienosti.

18.8 Tupos - Jatko2/2
Kontakti sulkeiset A:lla ja puomilla, maltti ihan hukassa kummaltakin, meno oli kyllä aika moista villiä länttä koko tunnin useammalla.
Baanatuspätkillä jonku lelut ei pysyneet taskussa ja Tunna liukui lähdöissä (ekat rimat alas). Itse pätkät meni aikalailla ok, pientä hiomista ohjauksissa kyllä tarvittiin. Keinulle malttia lopun kakkoskakkoseen, nyt hieman luisti.
Lopuksi otin A:n ja puomin remmissä, ei hullumpaa.
Kommenteja: Paimentaan? - noh,... ;)

1 kommentti:

  1. Joo, se paimennus sun pitää nyt kyllä korkata. Tahdon kuulla millainen pieni paimenkoira Tunskin sisällä asuu.

    VastaaPoista