torstai 12. elokuuta 2010

Ryminällä agin pariin - Jatko2

Helteinen heinäkuu meni kynttä kasvatellessa. Elokuun alussa palattiin agikentille heti ryminällä. Viikko sitten keskiviikkona Tupoksella alkoi Jatko kakkonen, Tunski oli virtaa täynnä, ajatusta ei tainnut niinkään olla. Lopussa oli kontaktisulkeiset, itse treeneistä ei jäänyt mielikuvaa.

Perjantaina kokeiltiin virran määrää Jossulassa ja ei se virta loppunut, meinasi mennä kaahotuksen puolelle. Puuhamaalle jäi poitsun hidastaminen suoralta. Maanantaina Käpiksessä ei omat tehtävät piisannut, piti käydä viereiset putketkin tekemässä. Ja kokeiltiin ihan oikeitakin keppejä, eihän ne tietenkään ihan heti sujunut, mutta alkoivat ne vähän hahmottua kun ite oli vain millilleen oikeassa paikassa.

Keskiviikkona jatkui Jatko2. Teemana oli valssit, oli perusvalssia, puolivalssia ja pakkovalssia. Yksittäisissä tehtäsissä Tunski oli ihan mahoton ja paikallaolo oli sille ihan hebreaa, joku onnistunut suoritus niihinkin kuitenkin saatiin. Lopuksi mentiin kiemura 8:n esteen pätkä, jossa oli kaikki valssit. Siinä Tunski oli mahtavasti kuulolla ja teki todella pienet kurvit. Pakkovalssi kohtaa piti vähän hioa, kun mun tekemiset oli vähän hukassa. Keppejäkin otettiin ohjureilla. Loppupalkkauksena Tunskille oli suoraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti