torstai 3. kesäkuuta 2010

Jatko1, osa 3 - muutama kaveri ja ajoitusongelmia

Keskiviikkona oli Minnalla jatkot. Ja olipas paikalle saapunut joukko kavereita, ei passannut paikalle jäädä tai sai kimppuun mustan pilven kuppaajia. Tunskin kuonokin muistutti välillä enempi sääskien juhlapöytää.

Siis me juostiin...

Aluksi oli kontaktisulkeiset. A:lla ja puomilla 3x3, ekat nopea vapautus ja toiset härnyyllä. Tunski ei vielä pysy paikalla härnyyssä ilman remmiä, pitiköhän alastulossa sittenkin alkaa puhua ja ottaa siihen joku käsky... Keinulla päädyttiin kakskakkosiin, ei paha. Tarkkuutta kontakteille. Kommentti puomilla, äippäkin saa alkaa juoksemaa, ennen se on luullut vaan juoksevan. :)

Sitten omat jalat olis pitäneet olla nopeena kolmessa 6-8 esteen pätkässä. Sehän alkoi jo välillä sujua. Itellä on vaan suuria ajoitusongelmia, kun kiire painaa päälle ja pitäis vielä malttaa sattaa perillekin... juu ei se ihan sama ole kuin wili. Jospa ottas omaksi henkilökohtaiseksi kesän tavoitteeksi etsiä kadonnut ketteryys ja opetella taas juokseen. Kukahan järjestäisi ketteryysjuoksu-kurssin???

Ja kohta saa jättää huitomisen... eilen kyllä huito ihan mielellään... niitä sääskiä, niitä oli paljon.

2 kommenttia:

  1. Ketteryyttä voit harjoitella meidän trampalla. Siinähän se on treenikentällä. Otat ensin 15 hyppyä oikeella, 15 vasemmalla ja sitte 15 nopeesti vaihdellen. Lisätään kädet ja ääni mukaan sitten ensi kerralla.

    VastaaPoista
  2. Pitääpä kokeilla seuraavissa treeneissä, kun tiistaina jäi kokeilematta.
    Riittääköhän trampoliini kaikkiin noihin 15 hyppyyn yhteen suuntaan... :D

    VastaaPoista