keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

aata, beetä

Viikonloppuna olin katsomassa kavereiden BH-kokeita sekä etsintäkoetta maalimiehen ja henkilöryhmän näkövinkkelistä. Siinäpä meille hiukan tavoitetta... upeita koirakoita. :)

Noh, jottei totuus unohtuisi... alkuviikko onkin sitten agipainotteinen. Maanantaina aakkosissa virtaa oli kuin pienessä Bc:ssä. Mentiin treenit soveltaen, kontaktit jätettiin muille. Rimat meinasi kolista (taisi jokunen olla jo maksilukemissa), mutta kun malttoi keskittyä, niin hienosti se nekin hyppäsi... äippä vaan on hias.

Perjantain wilin beekkoset oli siirretty tiistaille. Tunski tuurasi wiliä urheasti. Muut meni kimurantti ratoja... Tunskille Jossu oli suunnitellut suoraa ja irtoamista. Hitsi noita mun käsiä, eihän ne toimi... Huitoo ja nykii... Lopussa kuitenkin lelu lenti jo oikeaan suuntaa ja tunskilla pysyi katse eteen. Puomia juostiin remmissä, ei kait se jo muutaman kerran pysähtynyt ihan itse... Todella antoisat treenit ja oli hienoa katsoa kun Jossu otti muutaman esteen Tunskin kans, pitäsköhän kartturi laittaa vaihtoon. =D

Tänään jatketaan jatkoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti