sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kokkola - tuplavoitto

Paikka ja aika: Kokkola 7.9.2013
Järjestäjä: Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry
Tuomari: Eija Berglund
Kisat: maksi2 A,B,C

Ilmoitin Tunskin Kokkolaan M.Moilasen radoille hallikisoihin. Jep, tuomarina olikin E.Berglund ja lämmin aurinkoinen keli oli siirtänyt kisat hallista pihalle. Asenne taisi päivälle olla, että maaliin pääsy on jo plussaa. Kisat aloitettiin C-kisalla.

C-kisa, hyppäri: Tunna varasti kiitettävästi lähdöstä, rata meni lämmittelyksi. Ensimmäinen takakierto hypättiin suoraa ja varmuuden vuoksi samainen este hypättiin toisellakin kertaa väärältä puolen. Tulos: HYL

B-kisa, agi: Ennen rataan tutustumista ajatus oli, että hyllyn voi kirjoittaa lapulle jo ennen kisaa. Tunna ei pysynyt ollenkaan lähdössä, eka rima alas, putkelle viennissä olin auttamattomasti myöhässä, tunski ohi ja sen jälkeen pyörittiin melkeen puolikenttää kyselemässä mihinkä mennään, lopulta putki löytyi. Taisteltiin rata loppuun saakka. Tulos:10. Radan ainut tulos, sijoitus 1.

A-kisa, agi: Ei auttanut, kuin laittaa pelleilyksi lähtö, Tunski pysyikin sillä paikalla. Eka kieputukset saatiin ihan mallikkaasti tehtyä. Puomin jälkeen takakierossa vedätin hiukan liikaa, rima alas. Kepeille viennin jätin tekemättä ja Tunna meni väärästä välistä. Toisella yrityksellä kepitkin löytyi. Loppu "suora" taisteltiin, kuvittelin, että siinä tuli ainakin muutama kielto lisää. Yllätys, Tunski huudettiin jälleen kisan voittajaksi. Tulos: 10, sijoitus 1.

Aurinkoinen pikkukisa. Hyvällä mielellä ajeltiin kotiin, vaikka lähdöt olivatkin karmeita. Takakiertoja oli radoilla ihan kiitettävästi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti