maanantai 2. syyskuuta 2013

Epiksiä ja möllitokoa

Kesän agitreenit loppuivat meiltä Tunskin kanssa ennen aikaisesti, kun vaihtuivat äkisti talveksi. Sara pääsi siitä hyvästä jatkoihin, se onkin meille molemmille hyvää treeniä.

Perjantaina oli seuran viimeiset epikset. Tunskin kanssa ajattelin keskittyä lähtöön ja Tunnahan yllätti positiivisesti, hienosti pysyi. Oli se siitä pakko käydä palkkaamassakin. Eka rata meni muutenkin hienosti, eka rima tuli alas, mutta muuten taisteltiin loppuun saakka. Toisessa keppien aloitus oli hukassa ja siinä pyörittiin hyllyn arvoisesti. Kisoista jäi kyllä hieno tunne. :)

Lauantaina oli tokokurssiin kuuluvat epäviralliset. Tunskin kanssa osallistuttiin möllitokoon, jossa saa palkita ja käyttää tarvittaessa apujakin. Kokonaisuudessa olin tosi tyytyväinen tekemiseen.

  • Paikalla makuussa pientä levottomuutta ja yksi yritys nousta istumaan, 8.
  • Taluttimetta seuraaminen, pysyi tiiviissä seuraamisessa, kiitos nakin, ohjaaja ei kuullut liikkurin juokse käskyä siitä pisteet putos, 8.
  • Luoksetulo, Tunna jäi paikalle, reipas luoksetulo, pieni käsiapu sivulle, 10
  • Hyppy, hyppäsi ilman apuja, seisomaan ei jäänyt ja ohjaajalla kiirus vierelle, ei odoteltu liikkurin käskyjä, 6.


Sara kävi viikonloppureissussa näytelmissä. Sen karvat oli jäänyt pesupaikalle, mutta sai se kuitenkin esiintyä kasvattajaluokassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti