maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kokkola - Tunna siirrettiin seuraavalle luokalle

Lauantai aamu valkeni aurinkoisesti, koirat autoon ja menoksi... vouuu, että keväämmällä sitten... Täsäkö oli meidän kisat sitten tältä päivältä. Soitto Ropille, että meidän matkan teko tyssäs ennen kuin alkoikaan, että Pinja ja Sara ei tuu kyläileen. Ropi ei luovuttanut, tuli hakemaan meidät passatilla. Koirat ja kisareppu passattiin ja matkaan. Vietiin muut Ropille ja Tunskin kanssa jatkettiin suoraa Kokkolaan.

Ilmottautumisessa meiltä kinuttiin kahta euroa... joo, se lompakkohan oli siellä kotona omassa autossa. Noh, maksu saatiin hoidettua. Parkkialueella passatti rääkky valot vilkkue, Tunski oli saanut laukastua varashälytyksen. Oikein lupaava kisapäivän alku.

Paikka ja aika: Kokkola 23.3.2013
Järjestäjä: Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry
Tuomari: Anders Virtanen. 1lk tuomariharjoittelija A-P. Soini
Kisat: maksi1 A, maksi2 B

A-kisa, agi: Eka rima pysyi, hienoa... rengas, puomi. Puomilta kiinni ja saatto varmasti pääty hypylle. Suoralle kepit, pituus, ei ongelmia. Irtosi loistavasti putkeen. Keinu, oliko lento? kuuluttaja kehui, se oli sitten pam-keinu. Muurin jälkeen Tunski vähän hiljensi kyseleen, onneksi, hyppäsi hienosti aidat. A-este meni reippaasti loppuun, nopea vapautus putkeen... ja muista viedä loppuun...JES!! NOLLA! Tulos: 0 (-14:57), sij. 1, SERTI => kakkosluokkaan.

Siitä alkoi viiden tunnin oottelu seuraavaan kisaan. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun ei ollut evästänyt koko päivänä mitään... Sitkeästi me sitten lopulta jäätiin kisaamaan.

B-kisa, maksi2, agi: Lähdössä oli tosi niukasti tilaa, yhden siirtymisen Tunskilta kesti, toista ei olis enää mahtunut. Eka rima pysyi, jes. Ja sain sen käännettyä vielä putkeenkin... sitten olin auttamattomasti myöhässä ohjaamaan takakierrolle. Tunna kerkesi hypätä jo seuraavan hypyn. Rata mentiin sen jälkeen taas loistavasti loppuun ja ne rimat, ne oli kaikki ylhäällä tässäkin radassa. :) Tulos: HYL

Kuva ja videota tapahtumasta ei jäänyt. Tulostaululta kännykkään napattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti