tiistai 5. maaliskuuta 2013

Agia, rekeilyä ja hiihtelyä


Tiistai oli taas Saran kuskausta harrastuksesta toiseen. Alkuilta Tuposteltiin agilityn parissa, vuorossa perusreeniä, pujottelua ja puomia/keinua. Sara oli nyt jostakin saanut päähänsä, ettei hallilla oo kivaa tai ei ainakaan pujottelu oo kivaa ja keinu on suorastaan pelottava.

Mutta johan virtaa Saraan tuli, kun vaihdettiin lajia. Ajeltiin agin jälkeen taas Raahen hiihtomajalle valjakkoreeneihin. Treeneissä olikin tällä kertaa lähes koko snoukkarinvaljakkotiimi harjoittelemassa viikonlopun käyttökoetta silmällä pitäen. Sara kiersi yhden lenkin (5km). Hyvin oli jälleen mennyt pyörässä.

Tunnan kanssa lähdettiin taas hiihteleen Annin valjakon perään, hieman alku meni spurttailuksi, kun edellä olevat tekivät omia juttuja. Hienosti Tunna malttoi odottaa paikalla, vaikka valjakko välillä häipyi näkyvistä. Vauhdilla lähdettiin aina valjakkoa ajamaan takaa. Lopussa käännyttiin eri teille, Tunna löntösteli vähän matkaa mun vierellä, mutta alkoi kuitenkin kohta taas vetämään täyttä laukkaa. Maalisuoralla oltiin jo menossa yhden porukan ohi, mutta tuttujahan ne olikin hakumetsästä ja viimevuoden hiihtoladuilta, mentiin loppupalkalle moikkaamaan tuttuja. Hieno lenkki (4km).

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti suunnittelematon loppupalkka ei pilannut Tunskin ohitustreenejä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava loppupalkka! Tunskin kanssa tehdään juttuja tilanteen mukaan, ei mitään suunniteltujatreenejä. ;)

      Poista