keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Saralle Jatkokurssin päästötodistus

Saran agilityn jatko2 kurssin viimeinen tunti oli eilen. Sara joutui muutaman tunnin jättämään väliin köhän takia, mutta pysyttiin me kutakuinkin muiden mukana. Paljon pitää vielä saaha toistoja ja estevarmuutta.

Viimeisellä tunnilla etsittiin vauhia ja kateltiin laukan pituuksia, täyttä vauhtia ei vielä arvannut kukaan mennä. Saralla putket on vielä hiukan hirveitä ja taitaa ohjaajakin olla opettanut sen yks puoliseksi, vasemmalta putkiin voi mennä, mutta oikealta puolen niihin ei arvaa mennä. =D

Loppukokeena oli 18 esteen rata, radalta löytyi hyppyjä, putkia (6 kertaa), rengas ja A. Putkilla Sara sai nakit ja parilla putkella hiukan piti empiä ennen sisään menoa, mutta loppukoe saatiin läpi hyvillä mielin. :)

Ensi vuonna katsellaa uusia jatkoja Saran kanssa.

ps. Joulutaolla Tunski on kontaktikurssilla Activella Anna Kilpiän opissa. Lauantaina Tunski oli ihan pihalla ja kontaktitekeminen aivan hukassa, ei tiennyt yhtään mitä siltä vaadittiin. On se jo niin hyvin sisäistänyt mun liikkeestä toimimisen, suullisia käskyjä se ei ymmärrä. Kotona ollaan nyt tuijoteltu tarkettia ja leluja katseen pitämiseksi eteen päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti