torstai 11. lokakuuta 2012

Virpiniemen keinolla - ohjaaja mokailee rimat alas

Paikka ja aika: Virpiniemi, Haukipudas 7.10.2012
Järjestäjä: Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseuta KAS ry
Kisat: maksi1 - C,D
Tuomarina: Timo Vertanen

C-kisa, agi: Radassa oli haastetta. Tutustumisessa rata ei tuntunut yhtään mukavalta, en löytänyt muutamiin paikkoihin mitään järkevää ohjausta. Tuomarin puhuttelussa, hän kertoi radan olevan sujuva, kunhan koira on hyvin hallinnassa... siinähän olikin haastetta. Ja taidettiin kilpakaverin kanssa vaihtaa sana, että jos kepeille saakka selviää, loppu onkin enää kentän kiertämistä. Tunna oli hienosti radan kuulolla ja alku selvittiin niille kepeille muutamalla pienellä kyselyllä ja sitte... mulla katos täysin rata muistista ja ennen sen palautumista kunnolla saatiin parit rimat alas. Muuten rata oli hyvä. Tulos: 10 (-21s ,tarkistan myöhemmin.)

D-kisa, agi: Rata oli yhtä haastava ja tuomari totesi tästäkin radasta saman, että on hyvin mentävä, kunhan koira on hallinnassa. Suunniteltiin kentän reunalla jo koiran kuonosta kiinni pitämistä ja kävelyvauhtia "toko" seurannassa. Mutta yllätys, Tunna oli taas hyvin kuulolla ja rata oli jopa hallitumpaa kuin edellinen. Loppupuolella oli aidalla jyrkkä käännös puomin eestä putkeen, jo aidan päällä huomasin, että jarrutin liian myöhään suoraa aidan päällä... ja kolisten aita nurin, loppu meni taas loistavasti. Tulos: 5 (-21s, tarkistan myöhemmin)

Tunna oli hyvä sunnuntai kisoissa, ohjaaja mokaili siltä nollat tälläkin kertaa. D-kisassa käytiin kuitenkin pokkaamassa 3. sija nopeimmalla ajalla.

Kotimatkalla Tunna esitti duutsoniteppuja, mutta onneksi siitä selvittiin pahemmanluokan säikähdyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti