torstai 19. marraskuuta 2009

Pentuagility - rauhallista menoa

Toisella agilitytunnilla pennut odottivat rauhallisesti tunnin alkua, tyyntä myrskyn edellä??? Ei, koko tunnin pentujen meno pysyi rauhallisena... ihmeellistä. Tunskikin odotteli todella kiltisti omaa vuoroa.

Tunnilla testattiin, oliko "kippoharjoitusta" tehty kotona. Otettiin putkea, rengasta ja keppejä sekä "puomin" alastuloa edessä olevalle kipolle. Putkelle ja renkaalle lähetyksiä tehtiin eripaikoista, myös pennun takaa... hieman Tunskia kummastutti, että mitä äippä takana teki, mutta lähti kuitenkin eteen. Kepeillä oli ensin vauhtia enempi kuin tarkkuutta ja saatiin verkot tötterölle, mutta lopussa sujui jo kelpolailla. "Puomin" alastulossa pysäytettiin kontaktille, palkka, ja vapautus eteen kipolle. Tunski merkkasi jo hyvin pysäytyspaikan ja piti suunnan eteen, välipalkan vois jättää seuraavaksi pois.

Ja yhdisteltiin vähän esteitäkin. Putkelta suoraa aidalle ja sivulle toiselle aidalle. Hienosti meni. Toinen pätkä oli putkelta suoraa aidalle ja valssilla kääntö takasin putkeen... eka yrityksessä kaikki taisi mennä putken ohi... pentuahan ei ohjata, kuin vanhaa koiraa... Ja kun meidän ryhmä on melkein pro, niin kaikki joutuivat uusintaan. Ja saattoa putkeen, jep, hiukan täpärälle, mutta onnistui.

Kotiläksyksi
- Kipolle (tai lelulle) eteenmenoa takaa lähetyksenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti