maanantai 10. elokuuta 2015

Piirinmestaruuskisaviikonloppu - yllätystä ilmassa, ei tullut

Paikka ja aika: Oulu 8.8-9.8.2015
Järjestäjä: Oulun koirakerho ry
Kisat: maksi3, A,B,C ja D
Tuomarit: Hilpi Yli-Jaskari (A,B) ja Sari Mikkilä (C,D)

Kisat oli ensimmäiset, joihin Tunski oli ilmoitettu kolmosluokkaan. Päätettiin aloittaa sitten vähän suuremmasta karkelosta, agilityn Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskisoista.

Lauantaina ekaradalla (A) levisi pakka heti lähdöstä ja rimatkin tippuivat melkeen järkiään. Täydellinen pannukakku. Tokaradalle (B) edelleen lentävällä lähdöllä, toisen esteen jälkeen suoraa puomille, putki ja hyppy jäivät välistä, mutta loppu menikin ihan mallikkaasti. Tulokset oli lauantain osalta molemmilla radoilla HYL. Illalla oli joukkueiden piirinmestaruuskisat, joihin Tunskin ei tällä kertaa tarvinnut varakoirana startata.

Sunnuntaina jatkettiin yksilöiden piirinmestaruuskoitoksella, johon Tunski oli luokkanousun myötä saanut osallistumisoikeuden. Omaa vuoroa odotellessa käytiin kokeileen lähtöä ja keppejä lämmittely alueella, ei ongelmaa. Ekaradalla (D) päätin kuitenkin lähtiä "yhtäaikaa", enkä yrittänytkään mitään tiukkoja kurveja, etten vaan sössi riman päällä rimoja alas, ja Tunnahan käytti mahdollisuuden tilaan ja pitkiin kaarroksiin, Kepit löytyi. Yhdeltä hypyltä Tunski kääntyi eri suuntaan mitä olin ajatellut, mutta matka jatkui. Loppusuora, viimeinen este ja se oli NOLLA, WAU, me oltiin mestaruustaistossa mukana!!. Tulos hyppäriltä: 0, sij. 5/52.

Tunna piirinmestaruuskisojen eka radalla OKK:n kisoissa 9.8.2015
Kuva: Jarmo Risto, http://riffzi.kuvat.fi/
Kuva: Sari Eskelinen, http://sary.1g.fi/
Kuva: Sari Eskelinen, http://sary.1g.fi/
Kuva: Sari Eskelinen, http://sary.1g.fi/
Kuva: Jarmo Risto, http://riffzi.kuvat.fi/

Toiselle (C) radalla startattiin edellisen kisan kääteisessä tulosjärjestyksellä, Tunna viideksi viimeisenä. Rata oli mentävissä, mutta lentävälähtö tuotti haastetta alkuun ja kakkoselta nakkasin Tunnan hypyn asemasta putkeen. Hylly tuli, mutta rata mentiin loppuun ihan kunnialla. Hyvänmielen kisat, vaikkei piirinmestaruuskisassa lopulta pärjättykkään. Kisakirjaan tuli eka kolmosluokan merkintä ja eka ns. SM-nolla plakkariin. :)

Tunna piirinmestaruustaistossa OKK:n kisoissa 9.8.2015
Kuva: Taru Vallius, http://galleria.tarutuulten.net/gallery/album629
Kuva: Taru Vallius, http://galleria.tarutuulten.net/gallery/album629


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti