tiistai 6. elokuuta 2013

Kesää - oleilua ja kisoja

Mitähän me oikein on kesä touhuttu... hiukan alkaa jo muisti pettää. Kuvamateriaaliakaan ei ole juuri kesästä jäänyt muistia kirkastamaan. Pääasiassa me on taidettu oleskella, polskia lammikoissa ja metässä sääskiä tapettu.Kesän kisoja

Agility kisoja on näköjään Tunskin kanssa käyty... Tunnan kanssa tarttis nyt jostakin onnistumisia, mutta ei kai niitä tule kuin treenaamalla.

30.6.2013 Keminmaa, Arctic Agility Team ry. Tuomarina Harri Huittinen.
Kaikilta kolmelta radalta HYL. Päivä oli kuuma ja koskea.

7.7.2013 Ylöjärvi, Agirotu joukkueviesti 2013
Tunnan joukkue oli Covateco X-men & Aron, eli nimihän sen jo kertoo, että sisarusparvihan siihen osallistui Aron vahvistuksella. Oli kiva nähdä Tunnan sisaruksia Berttaa ja Rioa sekä Edin tyttöä, Penniä. Tunnan kanssa kisa meni tutusti hyllyä ja rimoja 35 ratavirheen verran. Onhan se hiukan vähempi, kuin aikanaan Wilin kanssa Janakkalan helteessä.
Rio, Bertta, Penni ja Tunna agirodun 2013 maisemissa, kuva Heidi Pötry

8.7.2013 Oulu, Oulun Koirakerho ry. Tuomarina Anders Virtanen.
Hyppyradalla pyörittiin putken suulla vitosen eestä ja melkeen lopussa hyllytettiinkin, mutta tulos oli 5. Agiradalla kaarreltiin ja kierreltiin, loppupuolella pari rimaa alas, tulos 10. Lähdöissä Tunna sikaili kiitettävästi, mutta illan taisteluun olin tyytyväinen.
Hyppärin todistusaineistoa, kiitos Tiialle kuvaamisesta.

27.7.2013 Kemi, Kemin koiraharrastajat ry. Tuomarina Timo Vertanen.
Kolme agilityrataa, kaksi ekaa taidettiin hyllyttää ja viimeiseltä kymppi. Lämmintä oli näissäkin kisoissa. Meno oli tuttua Tunskia, kivat radat kuitenkin.

3.8.2013 Tornio, Tornion Kennelkerho ry. Tuomarina Jarmo Jämsä.
Eka radalla Tunna meni käsijarru päällä vaikka lähdössä kävi kuumana, toisen esteen rima alas, tulos 5. Ensin meidän ajaksi ilmoitettiin lähes kymmenen sekunttia parempi, korjattu aika ei riittänyt palkintosijoille. Toisessa radassa yksi putki lipsahti vika päähän ja kolmannella radalla putkissa oli jokaisessa numerot vikapäässä. Ja edelleen saatiin nauttia kauniista päivästä.

Reenattukin

On me vähän reenattukin, Tunna on käynyt kerhon agireeneissä ja Sara Jossulassa. Sara on välillä saanut tuurata Tunskin reeneissä kolmosen koiria. Hitusen on Sarakin jo lämmennyt lajiin, kunhan pikkasen vielä tekemisen meininkiä saahaan, niin voisi kokeilla kisaamista vieraissa epiksissäkin.

 Sara kerhon epikset 5.7.2013, kuvat Tiina Ahvenlampi

Tunna on etsinyt kesällä myös tottelevaisuutta Jossulassa ja viime viikolla alkoi myös kerholla kurssi. Katsotaan mihinkä me kuukaudessa keritään. Petra Tiittanen kuvasi 23.7.2013 tokotreenejä, mehän ollaan melkeen jo katu-uskottavia =D
 Valmis?
 Seuraa... Tää on tosi vakavaa...
 Seis... juu, istu. Noh, ei se ny ihan oikeeseen paikkaa tullut. Ilmeet on kyllä kohdilla.
Paikallaolo, missä välissä se noin pitkään kerkes olla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti