keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Agia alkuverryttelynä vetoreeneihin

Saralla oli tiistaina agilitytunti ja sen jälkeen vielä valjakkotreenit Raahen hiihtomajalla. Liekkö Sara tiennyt iltaohjelman, kun sen verran rauhallisesti otti agilitytreenit. Keppitreenit ei nyt muutenkaan tainneet olla sen mieleen.

Agilitytreenien jälkeen ajettiin suoraa Raaheen hiihtomajalle, pikku lämmittelylenkki koiruuksien kanssa kerittiin tehdä ennen muun porukan tuloa. Sara kävi heittämässä valjakossa yhden kierroksen, kuulemma se oli toiminut hyvin ja innokkaasti. Agility taisi käydä sille hyvästä lämmittelystä. Muut kävivät heittämässä vielä toisenkin kierroksen.

Tunskin kanssa otettiin sukset jalkaan ja lähdettiin Annin valjakon perään. Minä roikuin alkumatkan vapaamatkustajana, sen verran lujaa mentiin ettei tarvinnut miettiä omaa sohimista. Vähän ennen puolimatkaa testattiin jarruja, kun Annin valjakko pysähtyi tarpeille. Puolessa välissä annettiin muiden jatkaa matkaa ja käännyttiin lyhemmälle lenkille. Tunskin veto loppui, odotettiin jonkun aikaa ladun reunassa, joku valjakkohiihtäjä suihki ohi, mutta katsottiin ettei me niiden perään lähetä. Valkoisia ei kuulunut, joten jatkettiin matkaa ja vetokin löytyi ilman vetoapuja. Maalialueella saatiin onnistunut ohituksin (5-10m väliä) toisesta  koirakosta. Tosi tyytyväinen olin meidän lenkkiin. Tunna oli innokas ja ärräpurreja ei osoitettu vieraillekaan uroksille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti