perjantai 3. elokuuta 2012

Treenitöntä kesää

Blogitkin on vähän ollut hunginkolla, kun Wili ei ole niistä huolehtimassa. Jospa sateisena syksynpimeinä iltoina jossakin välissä tietoja päivittelisi, ehkä silloin jo pystyis... Ikävä on edelleen suuri, mutta päivä päivältä ehkä on helpompi muistella yhteisiä juttuja.

No, kesän kuulumisia nyt kuitenkin...

Kun talviturkit saatiin veteen heitettyä ennen juhannusta Halsuanjärveen, on melkeen joka aamulenkki suuntautunut joenrantaa ja koirat onkin nauttineet vesileikeistä heti aamusta. Mettäsä ja suolla on tehty pikkulenkkejä, muka marjareissujakin tehty.

Tunski ja hillat
Pariviikkoa sitten meille tuli korkeanpaikan agilityleirille sammarineiti Sara. Saran ja Tunskin kanssa on tehty muutama kunnon mettä- ja suolenkki. Välillä on saanut Tunnakin laittaa parasta, että pysyy neidin vauhdissa. Pinja on ollut mukana halujen mukaan.

 Sara
 Tunna
 Pinja
 Tunnakin tauolla
 ja matka jatkuu
 Sarakin vauhdissa
 Pinja vähän rauhallisemmin
 Valkoinen hyökkäys
 puollustusiskun paikka
 hitsi... niitä onkin kaksi...
 Tunski kaadettu ;)
 Voittajan on helppo hymyillä
Sara
Onnituinpa hämäyksessä, nyt käpälät alle...

Jäi keväällä ilmot laittamatta tämän kesän treeneihin, niinpä ei ole ollut kerhon esteille asiaa kun epiksien aikana. Tunski meinasi aloittaa tokotreenit, kerran on päästy kentälle saakka, sitten onkin treenit peruuntuneet, kun ukkonen on moukaroinut kentän ympärillä. Toisaalta tähän, että viikossa on vaan vapaailtoja, vois vaikka tottua. =D

On pitänyt kaivaa takapellon esteetkin marjapuskista välillä esille ja kesäloman aikana
väkerrettiin sinne kontakteja. A-este pääsikin heti käyttöön, kun kesälomalainen, Sara, alkoi
opiskelemaan agilityä.

Hallin ensimmäinen työurakka
Hiekkamaalausta omalla tyylillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti