torstai 7. heinäkuuta 2011

OKK:n iltakisat - hyllytavaraa

Paikka ja aika: Oulu 5.7.2011
Järjestäjä: Oulun koirakerho ry
Kisat: maksi1, A ja B
Tuomari: Jarmo Jämsä

Maanantai iltana kävästiin katsomassa kolmosia, kun "pohjoseen" oli eksynyt Hitti, Zen, Chi, Rei, Piru... On se huippujen meno vaivatonta.

Tiistai iltana oli sitten meidän vuoro. Jostakin syystä oli kisajännitystä jo vähän liikaakin. Tunskin otin taas kisapaikalle vähän ennen omaa vuoroa. Ja kyllähän sillä kierrokset nousi kun näki mitä kentällä tapahtuu. Oli siinä pitelemistä ettei ennen aikojaan radalle menny.

A-kisa, hyppäri: Tunna pysyi paikalla ja kepit löytyi kovasta vauhdista. Keppien jälkeisellä putkella meikäläinen lähti liian aikasin leikkaamaan takaan ja tunna väärään päähään. Muuten meno tuntui todella hyvältä vaikka jouduin ohjaamaan täysin takaa.

B-kisa: Tunna jäi paikoille, mutta sitten se kuitenki kerkesi hiipiä eka rimalle... voi rähmä, no sitten lähettiin yhtämatkaa ja kepeillä se kostautui, Tunna seikkaili ja kyseli ja minä myöhäsä, korjauksissa meni toka väliin, ja kolmekieltoa me siinä sähellyksessä saatiin ennen kuin ne kepit löyty. Hyvällä vauhdilla kurviin... joo, yks ylimääränen putkikin tuli siihen väliin. Loppu oli kuitenkin ok. Kaikki kontaktit otti hyvin, vieläkin vähän ennakoi vapautusta.

Selvittiin koko illan kisaurakasta yhdellä riman pudotuksella. Hyvä fiilis kisoista jäi, vaikka kyllä me jo mielellään niitä tuloksiakin otettas. :)


ps. video pätkiä ei kehtaa laittaa julkiseen levitykseen. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti